Erotika Blog

2022.05.30 14:36
Szexvarázsló
Anális játékok kezdőknek

Rengetegen szeretik az anális szex játékokat. Ennek legfőbb oka, hogy a végbélnyílásban nagyon sok idegvégződés található ezért annak izgatása nagyon kellemes lehet akár egyedül akár partnerrel/partnerekkel. Azoknak, akik még nem próbálták noha ijesztő lehet de semmi probléma! Ebben a cikkben kifejtjük, hogyan érdemes neki kezdeni az análszex megszeretéséhez és mindezt hogyan tehetjük a legbiztonságosabban. Szóval, íme egy kis útmutató :) 

Melyik sikosítót válaszd? Útmutató a számodra legjobb kenőanyag kiválasztásához!

A megfelelő nedvesedés a szexuális élet elengedhetetlen része. Ez persze nem csak azért fontos, hogy a szexjátékokkal minél élvezetesebb pillanatokat élhess/élhessetek meg, de akár hormonális változások miatt is fennállhat ideiglenes szárazság. Utóbbi esetben egészségügyi okokból is érdemes választani egy megfelelő bőrbarát sikosítót, amivel nem csupán biztonságosabb, de élvezetesebb is lesz a játszadozás!

Persze a legjobb hozzáállás, ha nem csupán megelőzésből használsz kenőanyagot, hiszen minden intim játék jobb Sikosítóval! Nem hiszed?

Próbáld csak ki, hogy végig simítod az ujjadat szárazan az ajkaidon és gondolj bele milyen érzés. Na most nyald meg az ajkaidat és simítsd rajta végig újra az ujjat. Kellemesebb volt az ajkadnak másodjára ugye? Na pontosan ezt teszi a sikosító is. Felturbózza még az egyszerű érintéseket is, pláne a nyalást, lökést vagy rezgést. Tehát nézzük melyik sikosító lesz a legjobb a pillanatok élvezetesebb megéléséhez.

olcsobbat.hu